Du har inga produkter i din varukorg.

Skovårdsprodukter

Här hittar du produkter för att vårda dina skor, det finns särskilda produkter för olika material och användninsområden. Många produkter är anpassade för vård av läder/skinn då det är ett vanligt skomaterial - värt att tänka på att det finns olika typer av läder - exempelvis slätt läder, grovt läder, mocka och nubuck. Det finns även skovårdsprodukter som du kan använda för att göra rent och vårda skor i textiler, syntet särskilda produkter för sneakers / vitt läder.

Skovårds processen är uppdelar i 4 steg:

  1. Skorengöring
  2. Skoputs
  3. Skoimpregnering
  4. Skohygien

Detta gäller för nästan alla skor och hur du gör och vilka produker du skall använda beror på skomaterial du har. I vår skovårdsguide kan du läsa om hur du hanterar olika typer av skor & material.

För att göra det enklare att hitta rätt produkter har vi delat upp skovårdsprodukterna efter följande:

I sortimentet hittar du ett stort utbud av skokrämer, skovax, skopolish, imprengering, skodeo och skoschampo från välkända varumärken såsom WolySpringyardCollonilKiwi och ECCO.

Det finns även skovårdspaket som är ett enkelt sätt att få med sig allt man behöver- skovårdspaketen är även utmärkta som presenter.

Utöver det breda utbudet av skovårdsprodukter har vi även smarta skotillbehör såsom skoborstar & putsdukar, skohorn, broddar, skoblock, galoscher m.m

Artiklar 1 till 50 av totalt 81

Fallande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 50 av totalt 81

Fallande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2